Az ügyvédi iroda bemutatkozása

Az ügyvédi iroda, Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd vezetésével teljes körű jogi szolgáltatást nyújt megbízói részére magyar és angol nyelven, tevékenységét több szakértő és ügyvédi iroda partnere segíti.

Elsődleges szakterületeink az adójog, polgári jog, ingatlanjog és gazdasági jog, ezen belül is kiemelten a gyógyszer-kereskedelem és a társasági jog. Az iroda rendelkezésre áll hazai és nemzetközi üzleti vállalkozások, magánszemélyek és egyéni cégek részére egyaránt. Tevékenysége kiterjed eseti jogi tanácsadásra, állandó tartós megbízásra, okiratok szerkesztésére, illetőleg peres eljárás során történő jogi képviseletre hazai és nemzetközi ügyekben. Irodánk célja a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kiépítése, a jogi kérdések gyakorlatias, ügyfélközpontú megközelítése és azok hatékony megoldása magas szakmai színvonalon.

Vezető ügyvédünk bemutatkozása

Dr. B. Horváth Ágnes naprakész szaktudással rendelkező, ambiciózus jogász.

Munkájára a rugalmasság és a dinamizmus jellemző. Célja nem az, hogy egy-egy ügyet addig húzzon, ameddig csak lehet, hanem az, hogy Megbízói jogi kérdéseire a lehető legpontosabb megoldásokat a lehető legrövidebb időn belül adja meg.

Vezető ügyvédünk különös hangsúlyt fektet arra, hogy Megbízóival, Ügyfeleivel jó üzleti kapcsolatot ápoljon, az ügyeket ne csak a jog, hanem az Ügyfél szemüvegén keresztül is nézze. Nem célja az, hogy ügyfeleit érthetetlennek tűnő jogi szakzsargonokkal vagy paragrafusokkal kápráztassa el. Sokkal inkább arra törekszik, hogy amit mond, amit javasol, azt olyan nyelven fogalmazza meg, amelyet a Megbízói is megértenek.